Seslitaş İlkokul
SESLİTAŞ KÖYÜ SESLİTAŞ KÜME EVLERİ SESLITASILKOKULU BLOK NO 48 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
.05456699932
.

VİZYON

Okul olarak bulunduğu çevrenin imkanlarını zorlayarak çağdaş, yenilikçi, toplumsal değişmeyi gelişmeyi sağlayan bir kurum olmak ve okulumuzda eğitim gören tüm öğrencimizi en iyi yönüyle yetiştirip, onları geleceğe hazırlamaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; eğitimde sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, herkese eşit eğitim imkânı sağlayan, milli ve manevi değerleri özümseyip evrensel ilkeleri benimseyen, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.

Öğretmen :-

Tam Gün

Soba ile ısınıyor.

Öğretmen servisi vardır.

Uydu İnternet (VSAT)

27 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Seslitaş Köyü Ağrı´nın Doğubayazıt ilçesine bağlı bir köydür, ilçeye 27 km uzaklıktadır.Suluçem yolu üzerindedir.